MENU

Prebytky občanov miest a obcí Slovenska – bezplatná registrácia.

Vytvorené 14. júla 2016 | 3537 zobrazení

Prostredníctvom mailu sme oznámili všetkým mestám a obciam informáciu, že na stránke www.slovenskyvyrobca.sk môžu ich občania registrovať a predávať svoje prebytky.

Táto možnosť je na stránke www.slovenskyvyrobca.sk  v kategórii „Prebytky občanov miest a obcí Slovenska“ – http://www.slovenskyvyrobca.sk/kategoria/prebytky-obcanov-miest-a-obci-slovenska

 

Sú možné dve varianty registrácie:

  1. Pre občanov ktorí nemajú prístup na internet.

Obec sa zaregistruje na tento účel v prospech občanov. Tu obec zverejní prebytky občanom, ktorí nemajú prístup na internet.

  1. Prebytky občanov ktorí majú prístup na internet.

V tomto prípade sa zaregistruje na www.slovenskyvyrobca.sk vpravo hore na „registrácia“.

 

Postup registrácie:

  1. Po otvorení stránky slovenskyvyrobca.sk kliknúť vpravo hore na „registrácia“.
  2. Otvorí sa registračná tabuľka. V tejto tabuľke sú povinné údaje (označené hviezdičkou). E-mail výrobcu ako užívateľské meno je nutné vyplniť( objaví sa ako Váš kontakt na web stránke). Heslo je nutné si niekde zapísať. Budete sa ním prihlasovať, keď budete chcieť robiť úpravy vo Vašej ponuke.

Nám príde mailom oznam o Vašej registrácii. My skontrolujeme či sa jedná o slovenské výrobky v súlade s obchodnými podmienkami. Následne Vám potvrdíme registráciu na mail pod ktorým ste sa zaregistrovali.

Údaje si môžete skontrolovať už na web stránke www.slovenskyvyrobca.sk . V prípade potreby niečo meniť sa stačí prihlásiť  na www.slovenskyvyrobca.sk  – vpravo hore „prihlásiť“. Tu už budete potrebovať prihlasovacie údaje (e-mail, heslo). Potom prejsť na „údaje výrobcu“ . Ste v kategórii „Môj účet“ a môžete upravovať.

Na záver nezabudnite kliknúť na „Aktualizovať výrobcu“.

Reklama

Partneri

Facebook