MENU

Slovenský výrobca sa na internete stratí

Vytvorené 1. marca 2016 | 1903 zobrazení

Slovenský výrobca sa na internete stratí.

Tento príspevok je o zbytočnej strate nášho času a finančnej strate slovenských výrobcov. A zároveň ako sa vyhnúť časovej a finančnej strate.

Urobili sme prieskum na možnosť nájdenia konkrétnych výrobkov, ktoré bežne kupujeme.

Prieskumom sme znovu overili skutočnosť, že slovenského výrobcu s konkrétnym výrobkom nájsť v spleti firiem na internete je časovo skutočne náročné.

Časová náročnosť je v zbytočnom klikaní na firmy, ktoré nie sú slovenským výrobcom. Ak chcete byť dôslední, tak si musíte overovať, či je výrobca skutočne zo Slovenska. Všetci vieme, že väčšina z nás „bojuje“ aj s časom (to poznáme) a nielen s peniazmi.

Doteraz platí:

V spleti firiem na internete sa Slovenská firma – výrobca STRATÍ !!!

Je preto logické, že rýdzo na Slovenskej webstránke táto „anabáza“ odpadá.

Tento príspevok som napísal aj z toho dôvodu, že som znovu našiel náhodne slovenskú firmu, ktorú som nehľadal. Ako zákazník ju v danom momente nepotrebujem využiť, keď ju však budem potrebovať a hľadať, tak musím stráviť veľa času, aby som ju našiel. Poznáme to všetci. Ak slovenského výrobcu nenájdem max. do piatich až desiatich minút, tak oslovím akéhokoľvek predajcu, ktorého som v predchádzajúcich firmách našiel. Podstatné bude, že mám výrobok ktorý hľadám.

Slovenský výrobca sa stratí a už sú peniaze mimo Slovenska. To nikto z nás nechce, ale prinútila nás k tomu časová tieseň.

Stačí tak málo: Dať vedieť o existencii na www.slovenskyvyrobca.sk   A tak  „Dať Áno“ slovenským výrobkom“

Reklama

Partneri

Facebook