MENU

Synergický efekt slovenských výrobcov

Vytvorené 24. februára 2016 | 830 zobrazení
Slovenský výrobca … prečo mať 1, keď môžete mať 3 a viac?

Koncepcia a systém www.slovenskyvyrobca.sk to umožňuje.

Na vysvetlenie sme zjednodušili definíciu „Synergický efekt“, ktorý poznáte v rozšírenej forme.

Zjednodušená definícia:

„Synergický výsledok predstavuje to, že spolupôsobením sa dosahujú väčšie celkové efekty, ako je suma čiastkových prínosov z osamotených prvkov, z ktorých systém pozostáva.“

Matematicky sa dá vyjadriť Synergický efekt takto:

                                                    1 + 1 = 3 a viac.

To sa neučí len na školách a kurzoch o podnikaní. To je aj cieľ každého podnikateľa – dosahovať zisk s minimálnymi nákladmi.

V čom pozostáva pomoc dosiahnuť synergický efekt spoločne na www.slovenskyvyrobca.sk ?

Nech robím čokoľvek v podnikaní, tak základná podmienka je, že ľudia musia o mne vedieť.

V súčasnej dobe je jedno z riešení vytvoriť si vlastnú webstránku. Pritom je to nutný náklad, ktorý znižuje zisk. Bez prezentácie webstránky sa stáva stránka takmer zbytočnou. Je teda nutná ďalšia pravidelná investícia. A znovu znižujeme zisk. Takže doteraz robíme na to, aby sme dali o sebe vedieť čo robíme.

Finančné vyjadrenia uvádzame na stránke „Vaša finančná kalkulácia“.

Za pomoci  www.slovenskyvyrobca.sk  sa náklady odstránia tým, že už nebudete musieť strácať čas a vynakladať ďalšie finančné prostriedky.

Či už odberateľ alebo spotrebiteľ Vás nájde na jednej stránke. A nekúpi preto zahraničný výrobok porovnateľný, prípadne horší len preto, že Váš nenašiel.

Viete, že ak sa otvára často jedna stránka, na ktorú sú pravidelne investované finančné prostriedky, aby bola na prvých miestach na internete, tak ste na prvom mieste? Dosiahnuť „prvé miesta“ samostatne je takmer nemožné. Prípadne musíte investovať toľko, že neviete, či sa Vám investícia vráti.

Ďalšia doporučená podmienka je dať vedieť o existencii tejto stránke, aby nikto nemusel „surfovať“ na internete.

Ľudia podnikajúci v rôznych remeslách a službách často nemajú potrebu a možnosti vytvárať vlastnú web stránku. Čas od času ich potrebujeme všetci, preto sme im dali priestor na základné informácie o nich.

Ak to zhrnieme, tak každý z nás niečo potrebuje.

Cieľom www.slovenskyvyrobca.sk je zvýšiť predajnosť slovenských výrobkov avyužívanie služieb slovenských poskytovateľov.

                                                     1 + 1 = 3 a viac

Reklama

Partneri

Facebook